072 - 52 72 725 of
adressSchermerweg 43, 1821 BE Alkmaar Kerkenbos 1079, 6546 BB Nijmegen mailinfo@edisonexpress.nl
Edison Express is partner van

Bloomon

NIWO Logo - gecertificeerd

header

Koeriersdienst in Alkmaar

U bent op zoek naar een koeriersdienst in Alkmaar en omgeving? Zoek niet verder. Edison Express is een kerngezond bedrijf dat is gevestigd aan de rand van het dynamische hart van Alkmaar.

Het bedrijf is sinds 1991 een stabiele factor in de koeriersbranche. Onze uitgebreide ervaring als koeriersdienst in Alkmaar stelt ons in staat om snelheid, zekerheid en zorgvuldigheid voorop te stellen.

Landelijk netwerk koeriers

Naast onze koeriersdienst in Alkmaar hebben wij een landelijk netwerk van betrouwbare bedrijven waarop we een beroep kunnen doen. Ook hebben wij chauffeurs beschikbaar in onder meer Nijmegen, Utrecht en Zaanstreek. Ongeacht waar u zich bevindt, kunt u ons dus inschakelen voor uw zendingen.

De koeriers van koeriersdienst Alkmaar

Precisie is voor onze koeriers minstens zo belangrijk als een snelle afhandeling en goedkope levering. U kunt er dan ook van op aan dat wij uw zending met de grootste zorgvuldigheid behandelen.
Met onze diversiteit aan diensten kunnen wij u in veel situaties een oplossing bieden op het gebied van vervoer. Van het legen van uw postbus tot het vervoeren van pallets. Kijk bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen.

 

U wilt meer informatie over ons ontvangen of een zending laten verzorgen door Edison Express, de koeriersdienst in Alkmaar en omgeving? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met onze planning op nemen.