072 - 52 72 725 of
adressSchermerweg 43, 1821 BE Alkmaar Kerkenbos 1079, 6546 BB Nijmegen mailinfo@edisonexpress.nl
Edison Express is partner van

Bloomon

NIWO Logo - gecertificeerd

header

Over ons

Edison Express is al sinds 1991 gespecialiseerd in efficiënt vervoer. Wat begon als bedrijf exclusief gericht op vervoer van de eigen drukkerij, is uitgegroeid tot allround koeriersdienst. Voor verschillende bedrijven vervoeren wij post, pakketten, documenten, pallets, bloemen, geneesmiddelen en zelfs (vergeten) mobiele telefoons. In de ruime regio van Alkmaar hebben wij een uitgebreid klantenbestand, maar we zijn ook door het gehele land actief. We hebben een vestiging in Alkmaar en in Nijmegen.

Ons team

Onze uitgebreide pool van koeriers wordt aangestuurd door onze planning op kantoor. Die bestaat uit 3 personen: Kitty, Marc en Monique. Tijdens kantooruren is altijd iemand aanwezig en ook na kantooruren staat de telefoon doorgeschakeld – wij zijn dus 24 uur per dag bereikbaar. Onze klanten waarderen onze korte lijnen. Wij zorgen altijd pro-actief voor updates aan onze klant. Mocht er vertraging zijn, of andere ongemakken, dan laten wij dit altijd zo spoedig mogelijk weten en denken wij mee met de klant.

Onze werkwijze

Voor zowel geplande ritten als spoedzendingen kunt u rekenen op Edison Express. Wij leveren uw sneltransport zonder oponthoud zo snel mogelijk aan de gewenste ontvanger. Of dit nu een monteur op locatie is, een thuiswerker zonder laptop, of iemand die met spoed medicatie nodig heeft – wij gaan snel maar secuur aan de slag. Binnen Alkmaar kunnen wij altijd binnen 30 minuten bezorgen.

 

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!