072 - 52 72 725 of
adressSchermerweg 43, 1821 BE Alkmaar Kerkenbos 1079, 6546 BB Nijmegen mailinfo@edisonexpress.nl
Edison Express is partner van

Bloomon

NIWO Logo - gecertificeerd

header

Koeriersdiensten

U bespaart tijd en geld met een snelkoerier van Edison Express. Wij staan garant voor een efficiënte, snelle en betrouwbare bezorging.

Over Edison

Voor onze ritten beschikken wij over verschillende voertuigen, waaronder personenauto’s, combo’s en bestelbussen. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk betrouwbare medewerkers. Zij worden gescreend en dienen een Verklaring-Omtrent-Gedrag (VOG) te overleggen. Kortom, uw zending is bij ons in goede handen. Waardevolle spullen die u liever niet per post verstuurt, zijn ons niet onbekend en behandelen wij met de uiterste zorg. Wij gaan met de grootste discretie om met uw zending.

Koeriersdiensten Edison Express hanteert scherpe tarieven

Adhocritten Edison Express

Edison Express Snelkoeriers is gespecialiseerd in adhocritten. Dat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat een bestelling die u op dezelfde dag verwacht ook daadwerkelijk die dag geleverd wordt.

Monteurszendingen

Monteurszendingen zijn zendingen waarbij we uw monteurs op locatie de benodigde onderdelen leveren. Hierdoor hoeft een monteur zijn kostbare tijd niet te verspillen aan het ophalen van ontbrekende benodigdheden en kan hij doorgaan met zijn werk.

Werkwijze

Zodra de opdracht binnen is bij Edison Express gaat de chauffeur meteen op pad om de betreffende opdracht uit te voeren. Door het nauwe contact en open communicatie weet de planning exact waar uw goederen zich bevinden en hoe laat de goederen verwacht worden op de plaats van bestemming. Wij zorgen voor een directe, persoonlijke overhandiging en laten de ontvanger altijd tekenen voor de zending. Dit is voor u het bewijs dat de spullen geleverd zijn. Uiteraard ontvangt u de ritbon met handtekening voor uw administratie. Wilt u dat de ontvanger op uw eigen pakbon tekent, dan is dit ook mogelijk.

Voor bezorging van poststukken, documenten, geneesmiddelen, vergeten mobiele telefoons tot palletvervoer, neemt u dus contact op met Edison Express.

Andere koeriersdiensten

Lees direct meer over: