072 - 52 72 725 of
adressSchermerweg 43, 1821 BE Alkmaar Kerkenbos 1079, 6546 BB Nijmegen mailinfo@edisonexpress.nl
Edison Express is partner van

Bloomon

NIWO Logo - gecertificeerd

header

Subcontractor/Partners

U heeft zelf een koeriersbedrijf maar capaciteit te kort om (nieuwe) klanten van de juiste service te voorzien? Of streeft u naar een landelijke dekking en zoekt u een partner in de omgeving van Alkmaar of Nijmegen? Reken dan op Edison Express.

Met deze samenwerking kunt u grote opdrachten toch aannemen en bij onvoorziene omstandigheden bent u voorzien van een goede back up. Voor uw klanten ook een gerust gevoel dat ze altijd van u op aan kunnen.

Wij rijden voor diverse collega-koeriersbedrijven als subcontractor. Dat wil zeggen dat wij uit naam van onze opdrachtgever zendingen bezorgen en indien gewenst met de aftekenlijst en kleding van onze opdrachtgever werken.

Behoud klantenbestand

Wat voor u in dit geval heel belangrijk is, is het behoud van uw eigen klantenbestand. Wij begrijpen dat en respecteren dit ook. Zo benaderen wij uw klanten niet voor onze eigen diensten. U werkt immers net als ons hard voor uw klanten en dit houden wij dan ook in ere.

Bel ons gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken zodat wij de tarieven en voorwaarden met u kunnen bespreken.

Andere koeriersdiensten

Lees direct meer over: