072 - 52 72 725 of
adressSchermerweg 43, 1821 BE Alkmaar Kerkenbos 1079, 6546 BB Nijmegen mailinfo@edisonexpress.nl
Edison Express is partner van

Bloomon

NIWO Logo - gecertificeerd

header

Koeriersdienst in Nijmegen

Voor een koeriersdienst in Nijmegen en omstreken bent u bij Edison Express Snelkoeriers aan het juiste adres. Wegens succes hebben wij op 1 februari 2013 de deuren van een nieuwe vestiging in Nijmegen geopend. Het hoofdkantoor in Alkmaar verzorgt nog steeds de planning en is uw aanspreekpunt voor alle vragen.

Jarenlange ervaring als koeriersdienst

Edison Express heeft al jarenlang ervaring in de koeriersbranche. Sinds 1991 is het bedrijf actief als koeriersdienst. Hierdoor staan wij garant voor een snelle, zekere en zorgvuldige bezorging van uw zending. Ook als u niet in de buurt van onze koeriersdienst in Nijmegen gevestigd bent, zijn wij nog steeds de juiste keuze. Wij beschikken namelijk over een landelijk netwerk van betrouwbare bedrijven. Bovendien staan onze chauffeurs in onder andere Alkmaar, Utrecht en de Zaanstreek graag voor u klaar.

De koeriers van Edison Express in Nijmegen

Uw zending behandelen wij uiterst zorgvuldig. Niet alleen profiteert u bij ons van een snelle afhandeling, ook bent u bij onze koeriers verzekerd van precisie. En dat alles voor een scherpe prijs.
Onze koeriersdienst in Nijmegen is gespecialiseerd in veel verschillende soorten zendingen. Zo bezorgen wij naast poststukken, documenten en pakketten ook geneesmiddelen, vergeten mobiele telefoons en pallets.

 

Neem contact op met onze koeriersdienst in Nijmegen voor meer informatie of lees meer over de diensten van Edison Express.